Férfi a függönyön
2018. április 04. írta: Vécsey Szandra

Férfi a függönyön

people-3076861_1280.jpgOlvastam egy cikket, hogy a japánok hiánypótló találmánnyal keresik a fogyasztók kegyeit - ezúttal kifejezetten az egyedülálló nőkét. A dolog lényege, hogy pasit vetítenek a függönyre, mintha nem lennének egyedülállók, ettől - állítólag - kevésbé törnek be a lakásba. Választani lehet boxoló, súlyokat emelgető, gitáros, vizet ivó, porszívózós és teregető pasi között. Na mármost Te kit választanál? És vajon mennyire hinné el a betörő, hogy minden lakásban porszívózik a fickó az ablakban...? 

És mivel javasolnánk bővíteni a termékpalettát? Mit csináljon még álom-árnyékpasink? Rendezgessen virágot? Fessen képet vagy falat? Balett? Vizipipa? Vagy legyen hitelesebb, üljön és tévézzen? Vagy számítógépezzen? Azt tuti elhinnék Japánban és itthon egyaránt...  Vegyen ki egy sört a hűtőből? Pajzánabbaknak vetkőzzön? Prűdeknek és fázósaknak öltözzön? A vetítés fél órás, tegyünk bele mondjuk egy komplett programot:  vacsorázzon meg, vagy húzza át az ágyat, tologasson bútort vagy tegyen fel egy képet a falra..

De ki hinné el, hogy tényleg létezik, és együtt él valakivel, ha nincs ott a nő sziluettje? Szóval javaslom bővíteni a kört egy női alakkal kombinált programmal. Mondjuk kapjon a nő virágot. Vagy lejtsenek táncot. Vagy maradjunk a realitásoknál: A férfi ül a fotelban, a nő meg csinál valami hasznosat. (Bocs fiúk, tisztelet a kivételnek. :) ) Bár ez túl kiábrándító, ki akar ilyet nézni? Akkor inkább mégis hozza be a pasi a vacsorát... Néha veszekedhetnek is, látványos gesztusokkal, az jól mutat a függönyön. Bevállalósabbaknak lehet persze ennél intenzívebb program is - igény szerint. 

Csak a használati utasításba bele kell írni, hogy a felvétel biztonsági hatékonysága csökken, ha közben kint dohányzik a szingli nő az erkélyen... 

A bejegyzés trackback címe:

https://levezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr7113804362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása