Evolúció
2017. november 04. írta: Vécsey Szandra

Evolúció

alair.jpg1. Tessék, odaadom.

2. Tessék, odaadom, csak írd alá itt!

3. Tessék, odaadom, csak két példányban írd alá itt!

4. Odaadom, ha hozol egy engedélyt a vezetőtől, hogy átveheted. Utána két példányban írd alá itt!

5. Odaadom, ha egy vezető és a felelős ügyintéző kiadja az engedélyt, hogy átveheted. Utána három példányban írd alá itt!

6. Menj el érte a központba, de vidd magaddal a vezető és a felelős ügyintéző által kiadott engedélyt, hogy átveheted! Ne felejtsd el aláírni nekik ott négy példányban!

7. Kérj a központból nyomtatványt, amit alá kell írni a vezetőnek, a felelős ügyintézőnek és a portásnak, majd küldd vissza a központba jóváhagyásra! Ha megvan, szólnak, és mehetsz érte. Számíts rá, hogy még ott is alá kell írnod öt példányban!

8. Küldj be egy listát arról, hogy mit tervezel átvenni a jövőben, ha ezt engedélyezik, akkor töltsd le a megváltozott nyomtatványt, írasd alá a vezetővel, a felelős ügyintézővel és a portással, és küldd be! A három központi vezetővel a jóváhagyás ezután már gyorsabb lesz, mert van egy előzetes engedély. Ezt követően már csak annyi a dolog, hogy bemész és odaadják, csak írj alá hat példányban, illetve csatolj egy nyilatkozatot, felelősséged tudatában!

9. Nem kapsz semmit.

A bejegyzés trackback címe:

https://levezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr4913174134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása