Használati utasítás
2017. október 25. írta: Vécsey Szandra

Használati utasítás

entrepreneur-696966_1280.jpgGratulálunk! Ön szert tett egy kiváló évjáratú, intelligens beosztottra! Annak érdekében, hogy beosztottjával hosszú távon elégedett legyen, kérem, vegye figyelembe a használati utasításban leírtakat!

Termékleírás: A hibátlan beosztottat onnan lehet megismerni, hogy majd’ kicsattan a munkakedvtől. Csak olyan beosztottal dolgozzon, amelyik Önre mosolyog!

Üzemidő: Heti 40 óra, napi 8 óra. Figyelem! Az ajánlott üzemidő rendszeres túllépésével a beosztott teljesítménye romlik. Az romlás lassítható, de nem megállítható folyamat, amelyet a kalibrálási értékek változtatásával érhet el (ld. lent).

Garancia: A garancia 3 évre szól, amely csak meghatározott feltételekkel hosszabbítható legfeljebb 40 évre. Éven belüli lejárat esetén forgóbeosztottról beszélhetünk, amely nem tartozik ezen használati utasítás tárgykörébe. Speciális intelligens tanulófunkciója miatt erősen ajánlott hosszú távon biztosítani a beosztott zavartalan működését. A hosszú távú beosztott tudása folyamatosan gyarapszik, a rutinja pedig hegyeket mozgat és kiskapukat nyit meg - igény szerint. Újrakalibrálás azonban szükséges, a kezdeti beállításokkal lemerül. 

Tesztüzem: A tesztüzem alatt a beosztott kísérleti üzemmódban van. Tapasztalja meg képességeit! Legyen türelmes, mert rögtön nem derül ki, ezért van a tesztüzem. Író- és olvasóprogramja mellett a hangvezérlés is az alapfelszereltség része. Kérem, hogy pontosan és egyértelműen fejezze ki óhaját! Figyelem! A beosztottnak nincs gondolatolvasó funkciója! Egyelőre. Cégünk már dolgozik a megoldáson.

Az intelligens tanuló-, és problémamegoldó funkció cégünk büszkesége. Figyelje meg, miként hajtja végre beosztottja a feladatot! Ha jól, próbáljon ki mást is. Ha rosszul, gondolja végig, hogy kinek a készülékében van a hiba: Egyértelmű volt? Minden információt megadott? Tényleg? Ha minden kérdésre igen a válasz, próbáljon ki más jellegű feladatot. Figyelem! A párhuzamos feladatmegoldás csak fokozott felügyelet mellett lehetséges a tesztüzemben!

Ha intelligens tanuló-, és problémamegoldó funkciója továbbra is negatív eredményeket mutat, tesztelje laborkörülmények között! Amennyiben az eredmények továbbra sem győzik meg Önt, cégünk azonnal visszaveszi, és a lehető leghamarabb újat küld helyette.

 A beosztott számos érzékelővel rendelkezik:

  • Elégedettségi érzékelővel méri a környezete elégedettségét. Figyelem, a műszer rendkívül érzékeny a hangra vagy annak hiányára, illetve a kisebb fizikai elváltozásokra is (pl. szemöldökrángás)!
  • Feladatmérő: skálázza a feladatokat nehézség és hasznosság szerint.
  • Önértékelővel számos összehasonlító elemzést végez a feladatmérő és az elégedettségi érzékelő adatai alapján, amelyből következtet a feladat-végrehajtás sikerességére és saját helyzetére. Állítható.

Figyelem! Ha az érzékelők tartósan gyenge értékeket mutatnak, a beosztott elromlik!

Kalibrálási értékek

A következő értékeket kell beállítani a tesztüzem előtt, majd a javasolt újrakalibrálási időszakokban:

  • Motivációs értéket (Nem megfelelő beállítás mellett a beosztott működésében zavar léphet fel. Az érték helyes megválasztásához kérjük, használja az országos adatokat!)
  • Az elvégzendő feladatok számát (Kérjük vegye figyelembe a napi üzemidő ajánlott hosszát, valamint a párhuzamos feladatvégzésből adódó esetleges programhibákat!)
  • Hangulatértéket (Rossz beállítás esetén az Elégedettségi érzékelő hibás értékeket ad. Az érték megállapításához a munkahelyi átlagos adatokat vegye figyelembe!)

 A használati utasítás betartásával hosszú távon elégedett lehet beosztottjával. Amennyiben kérdése van, keressen minket. Ha tud.

Szívélyes üdvözlettel:

A Cég

A bejegyzés trackback címe:

https://levezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr6113048516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása